пилотирање

Кампања: Што велат родителите за #ССОнаКлупа?

Вкупно 85 ученици ја слушаа пилот-програмата за сеопфатното сексуално образование. ...
Прочитај повеќе

15 прашања и одговори за сеопфатното сексуално образование

1. Што е сеопфатно сексуално образование (ССО)? Сеопфатното сексуално образование ...
Прочитај повеќе

ХЕРА и Бирото за развој на образованието започнуваат ...

Конечно, по усвојување на информацијата од страна на Владата на ...
Прочитај повеќе