Government

Соопштение по Протестот за зголемување на буџетот за ...

Владата на РМ го скрати договорениот буџет за ХИВ за ...
Прочитај повеќе

91 организација од целиот свет го потпишаа писмото ...

Кога беше поднесен новиот предлог закон за пчрекинување на бременоста, ...
Прочитај повеќе