2019

Годишен извештај на ХЕРА за 2019 година

Пред вас е Годишниот извештај на ХЕРА за 2019 година ...
Прочитај повеќе

Годишен ревизорски извештај за 2019 година

Годишниот ревизорски извештај за работењето на ХЕРА во 2019 година ...
Прочитај повеќе

Карта со оцена од заедницата за 2019 година

Картата со оцена од заедницата претставува истражување за состојбите на ...
Прочитај повеќе