Комисија за заштита од дискриминација

Комисијата за спречување и заштита од дискриминација останува ...

На 21.10.2020 година беше одржана седница на Комисијата за европски ...
Прочитај повеќе

Комисијата за заштита од дискриминација продолжува со паушални ...

Мрежата за заштита од дискриминација остро реагира на непрофесионалното мислење ...
Прочитај повеќе

Соопштение за медиуми: Во пресрет на новиот закон ...

Комисијата за заштита од дискриминација утврди вознемирување и поттикнување на ...
Прочитај повеќе

Повик за избор на претставници на граѓански организации ...

Општина Штип во рамки на проектот за заштита од дискриминација ...
Прочитај повеќе

Дистанцирање на проф. д-р Беким Кадриу – член ...

По соопштението на Мрежата за заштита од дискриминација по повод ...
Прочитај повеќе

Проценка на потребите за градење на капацитет на ...

Дискриминацијата врз основа на сексуалната ориентација и родовиот идентитет и ...
Прочитај повеќе