застапување

Барање за прибирање понуди за продукција на видеа

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува барање ...
Прочитај повеќе

„Вработена Ромка – Независна Ромка“ – информативен водич ...

Сакаме секоја Ромка да биде економски силна, социјално вклучена, независна, ...
Прочитај повеќе

(Продолжен) Повик за учество на обуки за застапување ...

Во рамки на проектот „Отвораме можности“, финансиран од Европската Унија, ...
Прочитај повеќе