едукатори

Повик за учество на викенд-обука од областа на ...

Во рамки на својата програма за неформално сеопфатно сексуално образование ...
Прочитај повеќе

Нова генерација ССО врснички едукатори

ХЕРА секоја година организира обука за врснички едукатори со цел ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на обука за врснички едукатори

ХЕРА во рамките на својата програма за неформално сеопфатно сексуално ...
Прочитај повеќе