деца

Повик за уметници: „Една слика – една можност“

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување ги поканува ...
Прочитај повеќе

Прирачник за постапување на здравствените работници во процесот ...

Улогата на здравствениот систем во заштитата на децата од злоупотреба ...
Прочитај повеќе

Практичен прирачник за превенција и интервенција при насилство, ...

Во последните години насилството е проблем со кој се соочуваат ...
Прочитај повеќе

Првиот семеен центар на Град Скопје бара психотерапевт(к)и

ХЕРА - Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Прв семеен центар: Билтен #1

Датум на издавање: 2013 Клучни зборови:  Семеен центар, насислтво врз жени, ...
Прочитај повеќе