Абортус

Медикаментозен абортус – упатство за здравствени работници

Датум на издавање: 2013 Клучни зборови: Медикаментозен абортус, дефиниција, здравствени работници, мифепристон, ...
Прочитај повеќе

Контрацепција и абортус

Датум на издавање: 2012 Клучни зборови: Контрацепција, абортус, дефиниции, сервиси, кондом, комбинирани ...
Прочитај повеќе

Десет работи кои треба да ги знае секоја ...

Датум на издавање: 2012 Клучни зборови:  Медикаментозен абортус, ефикасност, несакани ефекти, ...
Прочитај повеќе

Медикаментозен абортус

Датум на издавање: 2011 Клучни зборови:  Медикаментозен абортус, предабортусна грижа, протокол, ...
Прочитај повеќе