Работа со ХЕРА

Конкурс за ангажирање проектен/-на координатор/-ка за млади

ХЕРА објавува јавен оглас за хонорарно ангажирање на проектен/-на координатор/-ка за ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за ангажирање на две фокални точки ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување во рамки ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање координатор/-ка на Младинскиот центар „Сакам да ...

ХЕРА објавува јавен оглас за хонорарно ангажирање на координатор/-ка (менаџер/-ка) ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање проектен/-на координатор/-ка за млади

ХЕРА објавува јавен оглас за хонорарно ангажирање на проектен/-на координатор/-ка за млади ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за закуп на билборди

Во рамките на регионалниот проект „Младите зборуваат, младите одбираат“ што ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за ангажирање консултант/-ка за подготовка на ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување во рамки ...
Прочитај повеќе