Работа со ХЕРА

Повик за прибирање понуди за развивање комуникациска стратегија ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, со поддршка ...
Прочитај повеќе

Повик за прибирање понуди за изработка на видеоспотови

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, со поддршка ...
Прочитај повеќе

Оглас за вработување Извршен/-на директор/-ка

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување е граѓанска ...
Прочитај повеќе

Конкурс за проектен/-на координатор/-ка за сервисот за ХИВ-тестирање

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за набавка на брз орален тест ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување отвора повик ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за ангажирање консултант/-ка за подготовка на ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување во рамки ...
Прочитај повеќе