Банер

Зошто здравјето на жената во Шуто Оризри има ...

              Погледнете зошто здравјето на ...
Прочитај повеќе

Европска недела на ХИВ тестирање – www.hivtestingweek.eu

  ХЕРА и оваа година се приклучува на Европската Недела ...
Прочитај повеќе

Пријави семејно насилство

Пријавете семејно насилство на овој линк.
Прочитај повеќе

Прес конференција за Глобалниот ден за безбеден и ...

Денес ширум светот се одбележува 28 септември - Глобалниот ден ...
Прочитај повеќе

Годишен извештај 2013

Задоволство ни е да Ви го претставиме Годишниот извештај на ...
Прочитај повеќе