евалуација

Соопштение: Самотестирањето за ХИВ функционира и кај нас

Наодите од пилот-студијата укажуваат дека со овој пристап можеме поуспешно ...
Прочитај повеќе

Повик за ангажирање евалуатор на проектот „Семејни лекари ...

ХЕРА - Асоцијација за здравствена едукација и истражување отвора повик ...
Прочитај повеќе