2017

Годишен извештај на ХЕРА за 2017 година

Пред вас е годишниот извештај на ХЕРА за 2017 година. ...
Прочитај повеќе

Отворено писмо до политичките партии, подносители на листите ...

Платформата за родова еднаквост ги повикува подносителите на листите на ...
Прочитај повеќе