јавно мислење

Повик за понуди: Консултант/Агенција за спроведување истражување на ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

По четиригодишната кампања: Ставовите кон абортусот помеѓу општа ...

Неодамнешните измени во законската регулатива за абортус кои беа донесени ...
Прочитај повеќе