хомофобија

Делата од омраза не можат да бидат само ...

Неделата во 17 часот, во центарот на Скопје беше нападнат ...
Прочитај повеќе

Македонските јавни личности против хомофобијата

Весна Петрушевска, Синоличка Трпкова, Ирена Ристиќ, Борјан Јовановски, Нора Шаќири, ...
Прочитај повеќе