јавна расправа

Собранието да избере независни професионалци кои ги исполнуваат ...

На 18.12.2023 година, во салата Борис Трајковски, Собранието на РСМ ...
Прочитај повеќе

Новиот закон за абортус ќе значи поголема репродуктивна ...

Во морето од мислења за абортусот кај нас, постојат два ...
Прочитај повеќе