јавен повик

Јавен повик за ангажирање на две фокални точки ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување во рамки ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за ангажирање консултант/-ка за подготовка на ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување во рамки ...
Прочитај повеќе


Јавен повик за изработка на Стратегиска рамка на ...

Контекст  Во декември 2022 година завршува петгодишната стратегија на ХЕРА ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за избор на 2 Консултанти за ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување во рамки ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за избор на Консултант за дизајнирање ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување во рамки ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за набавка на контрацепција

За потребите на проектот „Семејни лекари - Партнери во проширувањето ...
Прочитај повеќе