правен советник

Конкурс за ангажирање правен/-на советник/-чка

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува оглас ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање правен/-на советник/-чка

Во рамки на проектот „Унапредување на здравјето на Ромките”, ХЕРА ...
Прочитај повеќе

[продолжен повик] Повик за ангажирање на правен советник

Здружение Х.Е.Р.А. – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, во рамки на ...
Прочитај повеќе