новинарки

Повик за новинар(к)и и студент(к)и по новинарство или ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување во партнерство ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на работилница за новинар(к)и и ...

Во рамки на проектот за менување на негативните наративи за ...
Прочитај повеќе