негативни наративи

Повик за учество на работилница за новинар(к)и и ...

Во рамки на проектот за менување на негативните наративи за ...
Прочитај повеќе

Повик за ангажирање на експерт за форум-театар

Х.Е.Р.А. - Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува повик ...
Прочитај повеќе