закон за антидискриминација

Граѓанските организации бараат итно донесување на Предлог-законот за ...

Соопштение за медиуми 28.02.2019 Предлог-законот за спречување и заштита од ...
Прочитај повеќе

Законот за антидискриминација се соочува со опструкции во ...

Мрежата за заштита од дискриминација остро реагира на континуираното одложување ...
Прочитај повеќе