Извршна канцеларија

Бојан Јовановски

bojan-jovanovskiИзвршен директор

Bojan.jovanovski@hera.org.mk

Куса биографија »

Драшко Костовски

drashko-kostovskiПрограмски директор

Drasko.kostovski@hera.org.mk

Куса биографија »

Милош Стојановиќ

milosh-stojanovikjАдминистративен и финасиски директор

Milos.stojanovik@hera.org.mk

Куса биографија »

Елизабета Божиноска

elizabeta-bozinoskaПрограмски координатор

Elizabeta.bozinoska@hera.org.mk

Куса биографија »

Весна Матевска

vesna-turmakovskaПрограмски координатор

Vesna.turmakovska@hera.org.mk

Куса биографија »

Кристина Плечиќ Беќарова

kristina-plekjikj-bekjarovaПрограмски координатор

Kristina.plecic@hera.org.mk

Куса биографија »

Дамјан Николов

damjan-nikolovАдминистративен асистент

Damjan.nikolov@hera.org.mk

Куса биографија »

Александар Самарџиев

aleksandar samardzievПрoектен координатор

aleksandar.samardziev@hera.org.mk

Куса биографија »

Драгана Каровска Чемерска

dragana karovska cemerskaПрoектен координатор

dragana.karovska@hera.org.mk

Куса биографија »

Мери Богоромова

meri bogoromovaАдминистративен асистент

meri.bogoromova@hera.org.mk

Куса биографија »

Светлана Војновска

svetlana vojnovskaПроектен координатор

svetlana.vojnovska@hera.org.mk

Куса биографија »

Росана Јаневска

Photo Rosana JanevskaПравен советник

rosana.janevska@hera.org.mk

Куса биографија »

Јована Ананиевска

Jovana Ananievska web2Прoектен координатор

jovana.ananievska@hera.org.mk

Куса биографија »

Лидија Кекеновска-Павиќ

Lidija photo webПроектен координатор

lidija.kekenovska@hera.org.mk

Куса биографија »

Драгана Дрндаревска

Dragana Drndarevska photoПроектен координатор

dragana.drndarevska@hera.org.mk

Куса биографија »

Публикации

Публикации

Кампањи

Сервиси

Работа со Х.Е.Р.А.

Билтен за семејно планирање бр.7

Пред вас е седмото издание на Билтенот за семејно планирање. Во него, преку интервјуа со тројца експерти и универзитетски професори се осврнуваме на 3 исклучително битни области од сексуалното и репродуктивно здравје и права кои мора да бидат адресирани. Токму затоа, овој број содржи битни препораки и итни мерки за што е она што, врз основа на истражувањата, состојбите и […]

Повеќе »

Отворен ден ХЕРАМлади

ХЕРАМлади организираат отворен ден за сите оние кои сакаат да им се придружат! Ако си активист, ако си млад од 17-21 година, ако сакаш да дознаеш повеќе за сексуално и репродуктивно здравје, ако сакаш и твоите врсници да знаат повеќе, придружи ни се на отворениот ден и дознај повеќе! Сакаш да го искористиш твоето време за нешто различно од досегашното […]

Повеќе »

Бесплатни услуги

ХЕРА нуди низа бесплатни, анонимни и доверливи сервиси од областа на сексуалното и репродуктивно здравје. ХИВ тестирање, гинеколошки и дерматовенеролошки прегледи, бесплатна правна помош, дистрибуција на кондоми и едукативни материјали, советување

Повеќе »

Конкурс за координатор/ка за млади

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс за вработување на определено време за:  координатор/ка за млади Кандидатите/ките треба да ги исполнуваат следните услови:   Општи квалификации: Завршено високо образование Искуство во имплементација на проектни активности за унапредување на сексуалното и репродуктивното здравје Државјанство на Република Македонија Напредни вештини за информатичка технологија (Microsoft office, World press, платформи за […]

Повеќе »

Партнери


Civica Mobilitas Opstina Centar European Delegation in Macedonia Groupe SOS CFSD Embassy of the United States Skopje, Macedonia http://macedonia.nlembassy.org/ Astra Network Град Скопје The Global Fund EGAL Коалиција СЗПМЗ Коалиција хомофобија Комерцијална банка Министерство за здравство IPPF - IPPF European Network National partnerscratic Institute NDI Национален младински совет Општина Струмица Македoнска платфoрма прoтив сирoмаштијата Радио МОФ УНФПА Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ) Center for Institutional Development - CIRa http://psihologija.com.mk/
Copyright 2013 - H.E.R.A. All rights reserved.