национална мрежа за борба против хомофобија и трансфобија

„Нашите поддржувачи во собранието замолкнаа пред своите колеги“ ...

Во услови на високо хомофобично и трансфобично општество и исклучителна ...
Прочитај повеќе

Владата и пратениците ги извисија трансродовите луѓе

Националната мрежа против хомофобија и трансфобија одржа прес конференција на ...
Прочитај повеќе

Реакција на Националната мрежа за борба против хомофобија ...

Почитуван премиере Заев, ЛГБТИ луѓето зборот „педер“ го слушаат секојдневно; ...
Прочитај повеќе