туберкулоза

Инфо-брошура за туберкулозата (РЗМ)

Година на издавање: 2011 Клучни зборови:  туберкулоза, бактерија, пренос, Ромски здравствени ...
Прочитај повеќе

Каталог: Дали знаеш сè за туберкулозата?

Година на издавање: 2012 Клучни зборови:  млади, туберкулоза, превенција, патувачка ...
Прочитај повеќе

Инфо-брошура за туберкулозата

                                                             Датум на издавање: 2010 Клучни зборови:  Туберкулоза, пренос, извор, ...
Прочитај повеќе