министер

2801 потписи за петицијата „За последен први септември ...

ХЕРА ја известува јавноста дека петицијата за сеопфатно сексуално образование ...
Прочитај повеќе

Реакција на изјавата на Министерот Ристовски во врска ...

Во врска со изјавата на Министерот Ристовски ХЕРА сака да ...
Прочитај повеќе