Закон за прекин на бременост

Закон за прекинување на бременоста од 2013 година: ...

За својата анализа, авторката Ана Мишковска Кајевска ќе рече: „Овој ...
Прочитај повеќе

[Соопштение до јавноста] Уставен судија смета дека абортусот ...

Вчера Уставниот суд ја отфрли иницијативата за оценување на уставноста ...
Прочитај повеќе