test

Бесплатно, доброволно и доверливо тестирање за ХИВ

Година на издавање: 2015 Клучни зборови: ХИВ, тест, младински центри, ...
Прочитај повеќе

Европска Недела на ХИВ тестирање

https://www.youtube.com/watch?v=b87MOa0X4L8&feature=youtu.be ХЕРА и оваа година се приклучува на Европската Недела ...
Прочитај повеќе

Кампања

Младинските центри „Сакам да знам“ нудат бесплатни и доверливи услуги: ...
Прочитај повеќе

Недела на ХИВ тестирање

Во периодот од 22 ноември до 29 ноември 2013, една ...
Прочитај повеќе