romki

„Нега Плус“ – затоа што и Ромките се ...

Водена од својата социјална мисија, односно желбата да го подобри ...
Прочитај повеќе

Зошто здравјето на жената во Шуто Оризри има ...

              Погледнете зошто здравјето на ...
Прочитај повеќе

Здравјето на жената во Шуто Оризари има друга ...

Прочитајте зошто ЗДРАВЈЕТО НА ЖЕНАТА ВО ШУТО ОРИЗАРИ ИМА ДРУГА ЦЕНА
Прочитај повеќе