родилка

Реакција: Држава што не постапува е држава што ...

Платформата за родова еднаквост најостро реагира на прес-конференцијата на Лекарската ...
Прочитај повеќе

Реакција: До кога Ромките ќе плаќаат со својот ...

Во изминативе шест години Иницијативата на жени од Шуто Оризари ...
Прочитај повеќе