prava

Младите бараат!

МЛАДИТЕ БАРААТ ПРИСТАП ДО КОНТРАЦЕПЦИЈА И УСЛУГИ ЗА СЕКСУАЛНО И ...
Прочитај повеќе

Започна кампањата „За нација без дискриминација“

[wpdevart_youtube]FA2nry3A3qs[/wpdevart_youtube]Комисијата за заштита од дискриминација заедно со Х.Е.Р.А. - Асоцијација ...
Прочитај повеќе

Истражување на потребите за луѓето што живеат со ...

Година на издавање: декември 2014 Клучни зборови: ХИВ, права, дискриминација, ...
Прочитај повеќе

Билтен #4: Ромски здравствени медијатори

Датум на издавање: 2014 Клучни зборови:  Ромски здравствени медијатори, општини, матична ...
Прочитај повеќе

Две години „Секси маало“

Скратениот медиумски простор кој обработума теми поврзани со младинските прашања ...
Прочитај повеќе

Саботна ХЕРА

  Отворен ден. Убав ден. ХЕРА ден. Почитувани Млади, Младинската ...
Прочитај повеќе