полициска бруталност

Мрежата за заштита од дискриминација го осудува бруталното ...

На 24.09.2020 година на социјалните медиуми беше објавено видео на ...
Прочитај повеќе

Мрежата за заштита од дискриминација ја осудува полициската ...

На 10.6.2020 година во повеќе медиуми беше објавен прилог во ...
Прочитај повеќе