abortion

Декларација за измена на Законот за прекинување на ...

10 политички партии се обврзаа за измена на Законот за ...
Прочитај повеќе

28 септември – Глобален ден за безбеден и ...

Новата влада во 2017 година мора да го смени Законот ...
Прочитај повеќе

Закон за прекинување на бременоста од 2013 година: ...

За својата анализа, авторката Ана Мишковска Кајевска ќе рече: „Овој ...
Прочитај повеќе

Слем поезија за Глобалниот ден за акција за ...

Низ вековите нејзината примараност била деца раѓање во случај да ...
Прочитај повеќе

За тебе се работи! – кампања на младите ...

Овогодишниот Ден на човекови права го посветуваме на женското право ...
Прочитај повеќе

Соопштение по повод Меѓународниот ден на човековите права ...

Комитетот за човекови права ја прашува Македонија зошто го ограничува ...
Прочитај повеќе