европска недела на тестирање за ХИВ

Европска недела на тестирање за ХИВ: Секој ден ...

Од 22 до 29 ноември ХЕРА - Асоцијација за здравствена ...
Прочитај повеќе

Кампања за Европската недела на тестирање за ХИВ

Годинава, по седми пат ХЕРА се придружи кон одбележувањето на ...
Прочитај повеќе

Минус или плус – се живее со секој ...

Од 22 до 29 ноември, под мотото „Тестирај. Лекувај. Превенирај“ се одржува Европската ...
Прочитај повеќе

Европска недела на тестирање за ХИВ: Денес со ...

Од 23  до 30 ноември, под мотото „Тестирај. Лекувај. Превенирај“, ...
Прочитај повеќе