Повик за прибирање понуди за креирање и спроведување ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува повик ...
Прочитај повеќе

Конкурс за вработување на комуникациски/-а специјалист/-ка

Здружение ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, објавува ...
Прочитај повеќе

Конкурс за вработување на програмски/-а асистент/-ка

ХЕРА објавува конкурс за вработување на програмски/-а асистент/ка во Скопје, ...
Прочитај повеќе

Конкурс за вработување на финансиски/-ка менаџер/-ка

ХЕРА објавува конкурс за вработување на финансиски/-ка менаџер/-ка во Скопје, ...
Прочитај повеќе

Повик за прибирање понуди за креирање и спроведување ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува повик ...
Прочитај повеќе

Се одржа Марш за женски права под слоганот ...

На 8 март, по повод Меѓународниот ден за економска, политичка ...
Прочитај повеќе