Истражувања

Анализа – Расте смртноста на доенчиња и родилки ...

Анализата на Платформата за родова еднаквост покажува дека Македонија има највисока ...
Прочитај повеќе

Свидетелство: ХИВ превенција кај девојки и млади жени

Настојувајќи да ги подобри активностите во програмите, политиките и финансирањето, ...
Прочитај повеќе

Проценка на потребите на лицата кои живеат со ...

Проценка на потребите на лицата кои живеат со ХИВ во Македонија ...
Прочитај повеќе