Категорија: Годишни извештаи

Годишен извештај на ХЕРА за 2017 година

Пред вас е годишниот извештај на ХЕРА за 2017 година. Оваа година ќе ја запомниме како година на значајна промена на политичката сцена во државата. […]
Прочитај повеќе

Годишен извештај на ХЕРА за 2016 година

Пред вас е годишниот извештај на ХЕРА за 2016 година. Година во која политичката криза во државата се продлабочуваше, работењето со државните институции беше прилично […]
Прочитај повеќе

Годишен извештај на ХЕРА за 2015 година

Ни претставува големо задоволство да го споделиме со вас годишниот извештај за 2015 година. Преку едукации, нудење на услуги, до застапување за политики кои се […]
Прочитај повеќе

Годишен извештај на ХЕРА за 2014 година

Годишниот извештај може да го преземете тука
Прочитај повеќе

Годишни извештаи за 2013 година

Годишен извештај Ревизорски извештај
Прочитај повеќе

Годишни извештаи за 2012 година

Годишен извештај Ревизорски извештај
Прочитај повеќе