Категорија: Годишни извештаи

Годишен извештај на ХЕРА за 2020 година

Пред Вас е Годишниот извештај за работењето на ХЕРА во 2020 година – година што сите ќе ја памтиме по пандемијата предизвикана од ковид-19. Невидливиот […]
Прочитај повеќе

Годишен извештај на ХЕРА за 2019 година

Пред вас е Годишниот извештај на ХЕРА за 2019 година – една од најуспешните години за сексуалното и репродуктивното здравје и за родовата еднаквост во […]
Прочитај повеќе

Годишен извештај за 2018 година

Пред вас е нашиот годишен извештај за 2018 година – извештај кој потврдува дека изминатата е досега една од најуспешните години за сексуалните и репродуктивните […]
Прочитај повеќе

Годишен извештај за 2017 година

Пред вас е годишниот извештај на ХЕРА за 2017 година. Оваа година ќе ја запомниме како година на значајна промена на политичката сцена во државата. […]
Прочитај повеќе

Годишен извештај 2016

Пред вас е годишниот извештај на ХЕРА за 2016 година. Година во која политичката криза во државата се продлабочуваше, работењето со државните институции беше прилично […]
Прочитај повеќе

Годишен извештај за 2015 на ХЕРА

Ни претставува големо задоволство да го споделиме со вас годишниот извештај за 2015 година. Преку едукации, нудење на услуги, до застапување за политики кои се […]
Прочитај повеќе