Публикации

Брошура со најчестите прашања за медикаментозниот абортус

Со пилотирањето на медикаментозниот абортус на Универзитетската клиника за гинекологија ...
Прочитај повеќе

Истражување: Насилството врз ЛГБТИ младите е невидливо за ...

Во текот на 2020 година, за време на карантинот, спроведовме ...
Прочитај повеќе

Краток осврт: „Вработена Ромка – силна Ромка“

Невработеноста на Ромките е долгогодишен проблем во нашата држава. Ова ...
Прочитај повеќе

Брошура „ССО нѐ учи за здравје“

Родителите се најважната алка во развојот на децата за време ...
Прочитај повеќе