жени со попреченост

Документ за јавни политики: Пристап до ПЗЗ за ...

Пред Вас е документот за јавни политики „Пристап до примарната ...
Прочитај повеќе

Интервју со Елена Ѓурчиновска: Попреченоста не е пречка ...

Сакајќи да ги разнишаме предрасудите поврзани со планирањето на семејството ...
Прочитај повеќе