zdravje

Видео од форум театарот „Пробај ги моите чевли“

Како може да се придонесе во промена на наративите кај ...
Прочитај повеќе

Резултати од проектот Здравјето на Ромите – основно ...

Во рамките на проектот Здравјето на Ромите – основно човеково ...
Прочитај повеќе

За тебе се работи! – кампања на младите ...

Овогодишниот Ден на човекови права го посветуваме на женското право ...
Прочитај повеќе

Зошто здравјето на жената во Шуто Оризри има ...

              Погледнете зошто здравјето на ...
Прочитај повеќе

Ромски здравствен медијатор: Прирачник за обука

Година на издавање: 2014 Клучни зборови: прирачник,  обука, Ромски здравствени медијатори, здравје, ...
Прочитај повеќе

Билтен #4: Ромски здравствени медијатори

Датум на издавање: 2014 Клучни зборови:  Ромски здравствени медијатори, општини, матична ...
Прочитај повеќе