трн

Збирка со колумните на ХЕРА за ТРН

Со големо задоволство ви ја претставуваме збирката колумни што во ...
Прочитај повеќе

Колумна: Смрт за фашизмот, репродуктивна слобода за нас!

Авторка на колумната е Андријана Папиќ Манчева, координаторка за комуникации ...
Прочитај повеќе

Колумна: Семејно насилство: Зошто затајуваме?

Авторка на колумната е Стефанија Сердарска, менаџерка на Првиот семеен ...
Прочитај повеќе

Колумна: Нееднакви меѓу еднаквите

Авторка на колумната е Ева Спасевска, правничка и проектна координаторка ...
Прочитај повеќе

Колумна: Внимавајте кого мразите – можеби е некој ...

Авторка на колумната е Румена Ѓердовска-Којчески, претседателка на Управниот одбор ...
Прочитај повеќе

Колумна: Ленка треба да биде платена

Авторка на колумната е Ива Михајловска, членка на ХЕРА. Колумната ...
Прочитај повеќе