Системските предизвици кај Ромките во остварување на здравствените и социјалните права

Системските предизвици кај Ромките во остварување на здравствените ...

Дискриминацијата, општествените стереотипи и стигмата се најчестите причини поради кои ...
Прочитај повеќе