сеопфатно сексуално образование

15 прашања и одговори за сеопфатното сексуално образование

1. Што е сеопфатно сексуално образование (ССО)? Сеопфатното сексуално образование ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на обука за врснички едукатори

ХЕРА во рамките на својата програма за неформално сеопфатно сексуално ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на викенд-обука од областа на ...

ХЕРА, во рамките на својата програма за неформално сеопфатно сексуално ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на викенд-обука од областа на ...

Во рамки на својата програма за неформално сеопфатно сексуално образование ...
Прочитај повеќе

Чук, чук, извинете што пречам на часот, ССО ...

Изминува уште една година без сеопфатно сексуално образование (ССО) во ...
Прочитај повеќе

Сексуалното образование да се изучува како изборен предмет ...

На конференцијата за сеопфатно сексуално образование (ССО) „Чук чук, се ...
Прочитај повеќе