Самит Најроби

Усвоени заложбите на Меѓународната конференција за население и ...

Во пресрет на Самитот за Меѓународната конференција за население и ...
Прочитај повеќе

Ја потпишавме Глобалната декларација за абортус!

Во пресрет на Самитот во Најроби кој се одржува од 12-14 ноември, ...
Прочитај повеќе