рамноправност

Се одржа Марш за женски права под слоганот ...

На 8 март, по повод Меѓународниот ден за економска, политичка ...
Прочитај повеќе

Мониторинг на вработувањето Ромки во државните институции во ...

Родовата рамноправност и унапредувањето на положбата на жените во општеството ...
Прочитај повеќе