пазар на труд

Анализа на пречките со кои се соочуваат Ромките ...

Дискриминацијата и стереотипите, ниското ниво на образование и квалификации, социо-економската ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за ангажирање консултант/-ка за подготовка на ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување во рамки ...
Прочитај повеќе

Интервју со Мабера Камбери: „Верувам дека секој човек ...

Ова е последното од низата интервјуа со Ромки што ги ...
Прочитај повеќе