отвораме можности

Повик за учество во Летна школа за социјално ...

Доколку имате идеја за сопствен бизнис, а воедно сакате да ...
Прочитај повеќе

„Нега Плус“ – затоа што и Ромките се ...

Водена од својата социјална мисија, односно желбата да го подобри ...
Прочитај повеќе