Од нас за нас

Основниот граѓански суд пресуди: „Од нас за нас“ ...

На 3 февруари 2022 година, Граѓанскиот суд Скопје донесе пресуда ...
Прочитај повеќе

Кривична пријава против здружението „Од нас за нас“: ...

Здруженијата ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, Хелсиншкиот ...
Прочитај повеќе