независна ромка

Сакаш формално да се вработиш, а не знаеш ...

Секоја година Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија подготвува ...
Прочитај повеќе

Сакаш да направиш промени? Стани дел од Групата ...

Групата за застапување за еднакви можности при вработување е составена ...
Прочитај повеќе