лекарска комора

Реакција: Каков скандал треба да се случи за ...

Нецела седмица по Осмомартовскиот марш, неажурното правосудство и Лекарската комора ...
Прочитај повеќе

Реакција: Држава што не постапува е држава што ...

Платформата за родова еднаквост најостро реагира на прес-конференцијата на Лекарската ...
Прочитај повеќе